Свято жнив

Наталия Голомоза 2
В небі пролітають білії хмаринки,
Осінь наступила – падають краплинки.
Ми плоди сьогодні в дім цей принесли,
Щоб подяку люди Господу знесли.

О, які чудові Бог дає жнива,
Славить, славить Бога в пісні дітвора,
Золотом червоним листячко блистить,
Хай співає кожен Господу в цю мить.

Як нам не радіти, як нам не співати,
Що Отець Небесний бажає про нас дбати,
Щирим серцем, люди, Спаса віднайдіть,
І завжди Ісуса ви в житті хваліть.
*******