***

Анжелика Машина
Місячне сяйво

Місячне сяйво я дарую тобі,
Сяйво це най яскраве,
Як місячний зайчик скачу вглибині,
Я дарую тобі най цікаве!

Я любові від тебе бажаю,
Найбажаніший чоловіче,
Нестримно я тебе кохаю,
Мій най закоханий чоловіче!

Мій любий прости і вибач,
Що слова закуті в кайдани,
Що кидаюсь словами ображаючи,
Ті мій найсвятіший киянин!

Місячне сяйво я дарую тобі,
Мені це цікаво,
Як місячний зайчик скачу по тобі,
Це видовище най яскраве!

7.01.2011 р.