Спалах

Инна Франчевски
Напевне, зоровий обман…
Ні, ні, це надто ілюзорно…
Як у пустелі караван,
Навпроти – очі, чорні-чорні…
Немає неба і землі…
Рятуйте – гину, гину я!..
Тоненька зморшка на чолі…
Моя любов тепер твоя…