***

Анжелика Машина
Мрій

Мрій, про мене мрій –
Дні і ночі,
Мрій, про мене мрій –
Ти мій – якщо хочеш!

Згадую тебе щодня,
Ти – мій коханий,
Милий – я твоя!
Бажаний, коханий!

Мрій і прошепоти
Найщиріше бажання,
Мрію – разом ти –
І наше з тобою кохання!

Мій – ти най любий,
Жадана людина!
Кохання – згуба!
Але не єдина!

Мрій, про мене мрій,
Милий мій, коханий,
Мрій, про мене мрій –
Ангел сподівання!

20.12.10 р.