Жыць!

Русская Француженка
Жыць шчыра! А не ілжыва.
     Жыць адкрыта! А не ўпотай.
Жыць ярка! А не бясколерна.
     Жыць гучна! А не безгалоса.
Жыць зАраз! А не потым.
Бо другога такога шансу не будзе...

2004 (на белорусском языке)