прогноз погоди

Алёна Губина
поривчастий вітер у напрямі сходу.
синоптики нам прогнозують негоду.

в заповненні рік посприяє нам злива.
ти хочеш навчитись, як жити щасливо.

на зміну дощу прилетять снігопади.
пиши свої книги, хай лишаться в спадок.

нам градом розіб'є всі шибки на вікнах.
уже не довести, що ти був невинний.

кружляють у вихорі пил та дерева.
із вуст свого ката ти чуєш лиш скрегіт.

в останнє свій погляд здіймаючи згодом
побачиш ведучу, з прогнозом погоди...