В метеликовому будинку на Майнау

Надя Чорноморець
Метелиця – метеликiв –
На квiтах та на гiлочках,
На ягодах в тарiлочках…

А iз тропiчних велетiв
Цвiтiння – цвiтоспадом –
За гротом з водоспадом…

У темнiм закуточку –
У снах мрiйливих – лялечки –
На бамбукових паличках
В хiтинових сорочках.

I скрiзь – на листi – в русi
Сумлiнно-обережно
Витворюють мереживо
Метелчині бабусі…

2009