Горит свеча

Анна Стрейнж
Горить свіча...
І віск тече...
Життя все йде...
Життя пече...

Горить свіча...
Горить мій гніт...
Добро і зло...
Наперепліт...

Горить свіча...
Вже догора...
Заходить сонце...
Мені пора...

Горить свіча...
Та й догоріла...
Перед очима...
Домовина...