ЖИВИ

Анна Стрейнж
Як ти такого вже не буде,
Ніким тебе не замінить.
Та серце пам’ятати буде,
І буде спогадами жить.

Я не забуду, як навчив
Мене життя ти цінувати.
А серце буде пам’ятати,
Що означає це „кохати”.

Запам’ятаю назавжди:
„Як змушують тебе – ЖИВИ!”
Життя уроки і кохання
Ми мали з ночі й до світання!..

Як ти такого вже не буде,
Ніким тебе не замінить,
Та серце пам’ятати буде,
Заради пам’яті буде жить...