Я там...

Неангелочек
Я там, где наполняют капли лужи,
Где без плаща стоят машины,
И вместо капюшона зонтик нужен,
Где в десять фонари ожили.

Я растворяюсь, где аккорды слышно,
Где голос не знаком с вокалом.
Я там, де одинока зірка вийшла,
Що хмара у полон забрала.

Я там, де швидкість вод Дністрових течій
Запалить ГЕС, мов жовту квітку.
Я теплий дощ, я незабутній вечір,
Який буває тільки влітку.