Щедрiвка

Петро Керанчук
Вечір добрий господарю,
З Новим роком вас вітаю.
По старому уже  стилю,
Хай несе вам щастя й силу.

Час  здобутки  пожинати
У дворі, в коморі, в хаті.
Щоб   достаток  був усюди,
Хай вас щиро люблять  люди.
 
Як будуть вам щедрувати,
Буде мир й добро у хаті.
В день Маланки й Василя,
Нас Господь, до Вас  послав.

Вам бажати  на весь вік,
Жити  краще, ніж в той  рік!
Слова Божі у щедрівці,
Вам здійсняться й вашим дітям.

Щедрість Бога - Ваше щастя,
А щедрівка - радість наша.
Святий вечір Боже свято,
Ви і ми будем багатші.