***

Маори Майоран
коли ти своїми уламками
своїми ковдрами
захочеш збити мене
з пантелику
своїми літературними
преміями
та словами привілейованими
надішли мені свій орган
бажано життєдайний
а я про тебе
в своїх некрологах
згадаю
якщо поводитимеш
себе добре
собою тебе посмертно
нагороджаю.