Вимкни

Инна Франчевски
Вимкни світло. Без твоїх очей.
Тільки секс. Як подорож у пам’ять.
Дотик твій нагостреним мечем
Моє серце так майстерно ранить.
Запах тіла. Рідне відчуття.
Зараз ти дарма мене цілуєш.
Розтрощила я твоє життя…
Тільки секс. Не слухай мне!.. Чуєш?!..