Рецепт щастя

Наталья Соляник
Лишень поклич… І синій шовк
Моїх обійм впаде на тебе,
Мілкими стануть море й небо.
Лишень поклич, лишень поклич…

Торкнися поглядом душі…
Вона тобою вщерть залита,
Слізьми до святості омита…
Не бійсь торкнутися душі.

Вустами від жаги врятуй –
І я зруйную час і простір.
Щасливим бути дуже просто –
Поклич, торкнися, поцілуй…

                15.01.11