Сина жыр багышладым

Фаниль Асфаров
Йозлэренэ карый карый
томанлана кузлэрем.
Курешмичэ тузеп карыйм.
Ничек синсез тузэрмен.

припев: Жаныем , бэгрем, аппагым.
        Сина таба атладым.
        Синем кебек матурларны.
        Бер кайдада тапмадым.

Минем бэгрем жавап бирми.
Жалт та жолт крыйга карый.
Эйлэнмичэ кайтып китте.
Эйтмичэ ярый - ярый.

Яратам дигэн сузлэрне.
Бер кемгэдэ сатмадым.
Атлаган эзлэргэ басып.
Сина жыр багышладым.