Святки

Николай Михайлович Антонов
              сыну Данилу

В зимнюю сказку
(благо не в школу!)
вихрем салазки
катятся долу...

Горку утюжит
счастья комочек
- греется стужа
пламенем щёчек.

Помню: когда-то
так же на святки
- вверх трудновато,
вниз - без оглядки!