Великий Боже

Анжела Ангел Шкицкая
Великий Боже! Силоньки додай!
Прости мені. В житті я- одиначка.
Душі моєї ти не покидай.
Руйнує світ бездушності гарячка.

Візьми мої проблеми назавжди.
Додай любові, милості побільше.
Мене у скруті Ти не залиши.
Життя без Тебе- солоніше й гірше.

Дозволь кохати, й щастя на Землі
Знайти для себе, грішниці, й любові.
Не залиши в душі моїй пітьми.
Тебе благаю на Христовій крові.