***

Маори Майоран
хай я воском з твого льоду
ключем з твоїх джерел втікати буду.
хай тонеш ти в моїй вагінній крові.
хай гинеш ти в морських забутих суднах.
хай рот відкриють абсента сині мухи.
кидайся вгору і здирай одежі.
забудь про все.
іди під лід,мій любий.
стань воском з мого льоду.
у нічних мережах.