Кот

Смирнов Пётр
Велика страна,
зелена листва.
Серого мольба:
Впусти кота.

Праздник ваш
домой пришел.
Котик наш
себя нашел.

Тебя одну
понять хочу.
Иду ко дну,
котом шучу.

Россошь. 15.01.2011. 23-14