Истерия

Ольга Эалинн Омельченко
Фальшиві слова,
Зізнання фальшиві!
Фальшиве все ваше
"Чудове" кохання!

Немає нічого,
Лиш голії стіни.
Не лізьте у душу!
Там темнії діри!

Не лізьте, благаю.
Не хочу нічого!
Не треба кохання.
То в пекло дорога!

16 січная 2011