Вiват, кохання!

Таис Лещинская
                ВІВАТ, КОХАННЯ!               

                Як же довго по світу блукали
                Поодинці колись я і ти…
                Одне одного марно шукали,
                Та нарешті зуміли знайти.
                Ми зустрілися так, як хотіли…
                У серця увірвався вогонь !
                І зірки нам до ранку світили,
                І злітали до теплих долонь.

                Кохання нас обох одне заполонило,
                І жити порізно не стало більше сили.
                Казкова ніч звела навіки нас з тобою,
                Щоб пити щастя і не знатися з журбою.

                Ми бувало не раз помилялись,
                Зустрічали коханих не тих.
                Та уперше в житті не боялись
                Руйнувати в минуле мости.
                Забувалося все, що не гріло,
                Що й боліти уже не могло…
                І душа, наче вогник, горіла,
                Теплим сяйвом вкривалось чоло.

                Кохання нас обох одне заполонило
                І жити порізно не стало більше сили.
                Казкова ніч звела навіки нас з тобою,
                Щоб пити щастя і не знатися з журбою.
                Таїс Ліщинська, 20.06.1999 р.