Весна у сердцi

Анна Будникова 2
Ах, як я хочу закохатись
замріяти, зажити, зацвісти
Щоб в серці забриніла знову
Незвична та мелодія весни

Щоб всі страхи й невдачі
минали це прекрасне почуття
Щоб хтось узяв мене за руку 
Й повів по берегу незмінної краси

Щоб це кохання не зникало ні на мить
а стало назавжди моїм життям
Жило цвіло та мріяло, в мені....