Холодильник

Михайло Комаров
Жив  на  світі  холодильник.
Мав  новенький  морозильник.
Він  товстим  себе  вважав.
Тому  схуднуть  забажав.

Через  рік  він  став  худим.
І  в  середині  пустим.
Людям  непотрібним  став.
Тож  повніти  знов  почав.

Поповнів,  сказав  на  згадку:
Моє  тіло  у  порядку.