Веточка Вишни. Реальноcть

Анна Дудка
С украинского

ты… я… любовь моя, разлука,
и бесконечный дум поток...
и среди ночи снова мУка –
уже из прошлого звонок…

твой голос пылок, снова нежен,
и вновь фантазии полёт…

а за окном – так белоснежен
реальности холодный лёд...
***

Дiйснicть
http://stihi.ru/2011/01/20/6533

ти...я...кохання і розлуки,
безмежність простору думок
і серед ночі - моя мУка,-
з минулого вже твій дзвінок...

і голос - і палкий і ніжний,
і знов   фантазії   політ...
-----------
а за вікном - замети  сніжні
і дійсності  холодний лід