Не Я

Полина Салтыкова
Не я цiлую твоi нiжнi губи,а зима..
Кришталик снiга падае на твоi вii й розтае.
Не я, нажаль, тримаю твою руку,а вона..
I я не знаю, згадуеш про мене,де я е?
Холодний вiтер граеться твоiм волоссям i смiеться,
Бо вiн з тобою поруч,а я нi..
I вiн на вухо тобi шось шепоче,
Чи менi здаеться?
А може ти примарився менi у снi?..