Обiйми мене

Мария Болюх
Кожну ніч я лягаю в жахливо холодну постіль
і уже не дивуюсь, що більше не бачу снів.
Це безсоння і біль завітали до мене у гості.
Обіцяли залишитись тут до самої весни.

І я рада їм, віриш? То від відчаю, мабуть, рада.
У порожній кімнаті марно від сестри-самоти
тікати у ніч...  Це по-своєму навіть зрада.
 Я втрачаю свідомість. І до тями не хочу прийти.

Руки тремтять. Стурбований стукіт по клавішам
сколихує тишу, що снігом  - на віях -  лежить.
Все довкола із льоду. Ні свічкам, ні моїм віршам
нічого не вдіяти. Я боюсь тебе знати ЧУЖИМ...

Завжди слухай серце. Не сади його більше за грати.
І якщо вже набридло вдавати для всіх себе
                стриманим -
забудь, що колись ти мене безнадійно втратив.
Обійми мене, милий.
                Прошу -
                як колись
                обійми мене...





21 січня, 2о11