В мен кров укра нська говорить

Евгений Кедров
Автор: Евгений Кедров
Лирика / гражданская

В мені кров українська говорить
І українським я всім живу
Це вона надихає, творить
А я, лише, як писар, пишу...

Все записую, що надиктує,
Забажає вона що сама...
Це вона в мені силу будить
Це вона, кров моя, це вона...

Вона зве мене в якісь далі,
Буревієм вирує в мені
І пишу я сьогодні й надалі
Покладу свої сили всі

Щоби славити свою країну,
Доки теплиться в мені життя,
Я завгодно куди порину
Бо без неї не можу я!

21.07.2010


© Евгений Кедров, 2010
Свидетельство о публикации: № 6963-175498/20101022