СМС. Снова ветер постучал в моё сердечко. укр

Валюша Александрова
19.01.10
04:30      
***
Знову стука вітер в двері серця,
Зустрічай його словечко вільне з перцем.
Вітер, вітер, дужий ти, одначе,
Я люблю тебе, хоч серце моє плаче.