Dominika

Габриела Луиз
Oznacza nalezonca do Boga
jo czeka pienkna droga
jest jak laleczka malutka
nienalozysz jej zadnego butka
anielskie oczki
maluskie ronczki
to rodzicow zlotko
wyglonda tak slodko