Песня. Зима встречает белым снегом. укр

Валюша Александрова
01.02.10 – понеділок
14:37
«А»:  ПІСНЯ

Зима
     нас зустрічає снігом,
Сама
     дзвенить веселим сміхом…
А я
     іду
         і пісеньку співаю,
Бо я
      щаслива і кохаю.



Тебе,
      кохання моє миле,
Воно
      мені дарує крила.
А ми
     в снігу
            побачили веселку,
Зима –
       прекрасна і весела.



Дивись:
       в моїх долонях літо,
Бери
      із самоцвітів квіти.
А ти
     і я
         співаєм одну пісню,
Вона
      луна в небесній висі.