Moja modlitwa

Габриела Луиз
Jestem Ci winna Boze
moje zycie juz jak morze
dales mi wszystkiego tyle
a zaplacic za to mam ile
przebacz ze czasami brak czasu na Ciebie
chociaz mi brak czasu i na siebie
jestem zbyt zajeta zyciem codziennym
i mi czesto trudno jakbym zyla zyciem podziemnym
tak bardzo Cie potrzebuje
chociaz Cie czasami nie pojmuje
nie znosze gdy jestes daleko
czuje sie wowczas kaleko
Nigdy nie zostawiaj mnie i mej rodziny
i nie rob mi wiecej takiego prezentu na urodziny
Przebacz nam Ty Dobro Magiczne
Prosze Cie daj nam zdrowie duchowe i fizyczne
obdarz nas Swa Miloscio i Laskami
a my bedziemy Cie slawic modlitwo oraz oklaskami
Boze ja Cie mocno kocham
nad swojimi grzechami szlocham
ze kochasz mnie powiedz znow mi
i ja bede zawsze wierna Ci.