Побудь зi мною до свiтання

Твоя Анюта
Побудь зі мною до світання,
Ти так нечасто в моїх снах.
Тому що це моя остання
З тобою в пам'яті весна.
Побудь зі мною хоч хвилину -
Постій навпроти, посміхнись,
Бо я тебе вже не зустріну,
Дороги наші розійшлись.