Прощавай

Твоя Анюта
Прощай, моє зухвале янголятко -
Два роки марно втрачених надій,
Тепер я починаю все спочатку
З нових людей, думок і сновидінь.
Забудь мої невдалі подарунки,
Натомість я - образливі слова.
Не вийшло нам налагодить стосунки.
Пробач. Забудь. Цілую, прощавай.