Твоя-не твоя

Твоя Анюта
Легені стискує до болю,
Коли ти поруч. Кожен раз.
Ні як поводитись с тобою,
Хоч трохи потягнути час
Не знаю.
Як тобі всміхатись,
Як говорити, не мовчать,
Як почуттями керувати,
Що в серці маю тамувать.
Та й ти вже знаєш.
І байдуже.
Я - не вона. Вона - не я.
Ти пожалкуєш потім, друже.
Коли почуєш: "Не твоя".