Поранив душу

Твоя Анюта
Поранив душу гострим словом,
Як відмахнувся навідріз.
Поганий настрій, випадково...
Ти все одно не бачиш сліз.
І знову по той бік екрану
Напишеш звичне: "Як ти там?"
Я теж, за звичкою, обманом,
З тяжким на серці почуттям,
Пишу-брешу, що все як треба.
Порожній день, гіркий на смак,
Ще більше віддалив від тебе.
Якби ж ти знав, насправді як!