Согрей

Светлана Жданова 1
согрей меня. Как же замерзли
душа и руки у меня
в твой мир вплету я солнце, звезды
открою ночь и радость дня
душа твоя в потемках ищет
мою. У душ свои слова
во мне - живешь. Ты - мною дышишь
одна любовь всегда права

Зігрій

зігрій мене. Я змезла дуже
зігрій душею і руками
твій світ, до мене не байдужий
прикрашу сонцем і зірками
душа твоя в пітьмі шукає
мою. У душ – свої слова
в мені - живеш, мене - жадаєш
лише любов, завжди права