Zaidimai

Габриела Луиз
Vaikai megsta zaist
greitai zaidimus keist
begioja ir slepesi visur
ieskok ju,bet kur
puzles delioja
vonioj zvejoja
kambaryje masinos vazineja
leles mega bei ciuozineja
kaip gerai kad yra zaidimai
nors tai ir ne isradimai
bet ne liudna musu vaikams
ir daug ramiau tevams.