Сара Тиздейл. Грехи

Лариса Ладыка
Они пришли перечислять
Твои грехи и недостатки,
И было мне смешно и сладко:
Давно все знаю и терплю.
Слепцы! Им не дано понять:
Таким тебя я и люблю!

* * *

Sara Teasdale
Faults

They came to tell your faults to me,
They named them over one by one;
I laughed aloud when they were done,
I knew them all so well before,—
Oh, they were blind, too blind to see
Your faults had made me love you more.

* * *