Феерiя при обираннi Мiс...

Надя Чорноморець
Феєрія при обиранні Міс –
О свято стилів, кольорів, гармонії.
І “вулична блоха” – на повний зріст,
Кабріолет – без даху та іронії.

Куценький хвіст і довгуватий ніс,
Злостивий погляд, штивість церемоній.
Ще в конячинах відміряють зміст
Та організм – у владі електронній.

Блищить металік, сяє перламутр,
Жовтіє сонях, туманіє охра.
Ніяк у зливі буднів не збагнуть
Чому душа на самотині сохне.

Усе здається – виростають крила,
Коли упарі – Ви і Ваша мила.

2000