Я не твоя

Аленькая Цветочка
Врода - вона ніщо,
Кохання - одвічна зрада.
Просто забудь, про що
З тобою мовчати б раді.

Я не перлинка твоя,
Я не твоя єдина.
У кожного доля своя,
Я не твоя віднині.

27.01.2010р.