Жити далi як?

Людмила Фрасынюк
Не можу я збагнути до сих пір,
Мене кохав шалено, наче звір.
А вийшло, що це все мені здалося.
Ти пестиш не моє-її волосся.
За що жорстоко чиниш так зі мною-
від болю я не впораюсь з собою.
Невже я заслуговую на зраду
чи я потворна-маю якусь ваду?
Та в кого зараз я про це питаю?
Цієї миті з нею ти-я знаю.
Та не можу змиритися ніяк.-
що робити? Жити далі як?