холодильник

Майя Чайка
Я замерзаю від твого холодильника
Будильника дзвін змушує бігати
Грітись шукати потенційного батарейщика
Та щоб із запасними (не так як у тебе) напевно
Даремно я відімкнула всі кабелі
Мені захотілось залити кімнату водою
Гарячою
Для того щоб змити всі днк мікробів
Які так безпідставно влізають у наший салат
Із твого холодильника.