я хОчу

Александр Мельничук
Я хОчу Тобою заволодіти,
щоб пестити тіло невпинно Твоє,
щоб скинувши одяг і душу відкрити.
Таке "спілкування" натхнення дає:
що ранку бадьорим й веселим вставати
і кожну хвилину відчути на смак,
і усмішку щиру Тобі дарувати,
почувши у відповідь пристрасне "ТАК!!!"