Сняжынка на далоньцы

Наталья Стрелкина
Холадам вее ды сіверам.
Вочы заплюшчыць так трэба нам.
Зорны палац хочам уявіць.
Мара ў нябёсы хутчэй ляціць
Разам з сняжынкамі ў карагод.
Месячык поруч, завей пілот.