Не варто

Станислав Черкасов
Не варто йти повз Правду вперто,
Твою безвихідь творить світ, -
Скажи принаймні раз відверто:
Про душу більше дбати слід.

Безхмарне сяйво вже минає
І насуває буревій,
Господь давно тебе шукає
У незбагненності подій.

Руйнує душу порожнеча,
Її надбання – смертний гріх,
Твоя від себе власна втеча
Не знає сонячних доріг…