Сьгодн пада знову сн г

Ирина Украинец
  Сьгодні пада знову сніг,
  так гарно наче в казці
  напевно ти давно вже спиш
  і чуеш мою казку.
 
  Я розкажу тобі про те,
  що бачив вчора,
  а сніг мете,мете
  побачимось ми скоро.
 
  Свята вже відгуляли своі дні,
  ти іх чекала більш ніж свято.

  Я чув твою ходу,
  я бачив твоі сни
  заплаканіі очі,
  Я відчував твоі пісні
  і стогін серця серед ночі.
 
  Мое дівчатко ти
  прагнеш так любові,
  я йду на зостріч своі долі.

  Мое зарнятко буду тебе розтити,
  Щоб від лихоі бурі,якость захистити.

  Спокійно спи,!
  я прийду завтра зранку
  тебе знайду мою фіалку.
  Я возкрешу всі давні твоі мріі
  і виповню всі приспані надіі!

  Спокійно спи моя циганко,
  я прийду зхавтра зранку!!!