Юля

Пуговка25
Які ж гарнії портрети
Розклеяли зранку
Що я Юлю Тимошенко
Вже завів у рамку

Може буде президентом
Вона ж має бути
Бо отих чоловиків
Треба вже забути

Що краса міри спасала
Це казали і мені
Та краса коротка стала
Може встигне може й ні

У Лондоні кавалери
Уступають жінці
А у нас не ті манери
Ми ж бо українці