Лiнi Костенко

Дарья Савицкая-Кюри
                Хочеться чуда і трішки вина… ©Ліна Костенко
                Присвячений Ліні Костенко.

Хочеться чуда і трішки вина,
Тихо шепоче Костенко Ліна,
Дивлюся в очі,чия то вина,
Що не минає лиха година?

Ми диваки,чи потрібні кому?
Ні ,ще не вмерла совість нації!
Лінія фронту – життя на кону,
Що нам той бруд,генні мутації!

Ми стоїмо,ми воюємо тут,
Тільки почуйте ви наші слова.
Доки у нас патріоти живуть,
Доти і наша держава жива!