Я не буду тебя делить

Ольга Заика
 Я не ділитиму тебе ні з ким.
Або ти мій, або гуляй із вітром.
Смакуй свободи напій з ним,
Я ж не ділитиму тебе ні з ким.

 Я душу раз лиш відкриваю,
Коли збагну – ти вартий цього.
Тобою я живу , тобою марю,
І ти вже не покинеш серця мого.

А так, сьогодні тут, а завтра там.
Забув кому ти купував ці квіти.
Любов не можна розділити на куски,
Куском душі нажаль не обігріти.

У тебе вибір є - ти обирай.
Або назавжди мій, або чужий цілком.
Не всім я пропоную це – ти знай.
Все зваж поки доп’єш свій ром.
                1.12.10.