Я хочу нежности, а ее нет

Ольга Заика
Я хочу ніжності -  її немає.
Я хочу літа, та сніги навколо.
І бавиться за вікнами зима.
Життя –це замкнуте довіку коло.

Тебе покличу – не озвешся ти,
Бо потяг мчить тебе у далечінь.
Вже хуртовина замела твої сліди.
Й намети там, де щойно була тінь.

Поїхав ти – лишилась я і ніч.
Сама смакую напій самоти.
Люблю коктейль із пристрасті сильніш,
Та хуртовина замела сліди.
                29.11.10.